Home Home
Sterrenlaan 5, 5503 BG Veldhoven // T 040-253 34 43

Maandag 05 november 2018

// Start Veldhoven Danst! 2018

Vrijdag 02 november 2018

// Inschrijven Sjors Creatief vanmiddag vanaf 16.00uur!

Vrijdag 26 oktober 2018

// Kick Off Sjors Creatief- Nog 5 nachtjes slapen!

Donderdag 11 oktober 2018

// Sjors Creatief weer van start in gemeente Veldhoven

Donderdag 11 oktober 2018

// Veldhoven Danst! 2018 weer van start!

Dinsdag 09 oktober 2018

// Nieuwe activiteiten online -Doe mee!

Dinsdag 02 oktober 2018

// Iedereen hoort erbij!

Maandag 24 september 2018

// Sportmarkt 22 september groot succes!

Vrijdag 14 september 2018

// Tekenwedstrijd Sjors Creatief - Stem nu!

Dinsdag 11 september 2018

// Sportmarkt Nationale Sportweek - 22 September

Nieuwsberichten

Enthousiaste HBO Sportstagiaire gezocht!

Vrijdag 07 september 2018

Ja, je leest het goed; wij zijn op zoek naar een sportieve, leergierige en enthousiaste HBO sportstagiaire! 
Herken jij jezelf in de tekst, hieronder beschreven? Twijfel dan niet en stuur snel je motivatie en CV naar denicevanamstel@bredeschoolveldhoven.nl. Wij zien jouw sollicitatie voor deze leuke en leerzame stage graag tegemoet! 

 

**Wie zijn wij?**

Brede School Veldhoven is onderdeel van Stichting Cordaad Welzijn. Wij ondersteunen basisscholen in Veldhoven op gebied van Sport en Cultuur, Burgerschap en Gezonde School. Ook bieden wij scholen ondersteuning aan op beleid van gezondheidsthema’s en werken we samen met verschillende partners, zoals het verenigingsleven en verschillende gezondheidspartners (o.a. GGD). Wij organiseren verschillende sport en cultuur projecten in samenwerking met verschillende partners. Denk hiervoor aan Sjors sportief/creatief & Schooljudo. Daarnaast bieden wij verschillende buitenschoolse lessen aan voor leerlingen in Veldhoven.

**Hoe ziet jouw stage bij de Brede School Veldhoven eruit?**

Je gaat aan de slag met een project rondom sport, burgerschap en/of gezond beleid. Van verschillende basisscholen hebben wij de vraag gekregen aan de slag te gaan met één van de bovenstaande projecten die ingevuld en uitgevoerd moeten worden. Daarnaast kun je gevraagd worden bij verschillende activiteiten aan te sluiten of te organiseren/uit te voeren. Ook kun je projecten draaien rondom jongerenwerk, waarbij je sport in zal zetten als middel. Een erg afwisselende stage dus, waar al jouw competenties uitgevoerd kunnen worden! Bij jouw project werk je altijd aan interpersoonlijk communiceren, sporttechnisch en sportbewust handelen, managen, marktbewust, beleidsmatig, politiek & bestuurlijk handelen.

**Wat kun je van ons verwachten?**

- Afwisselende en leerzame stage; - Goede blik op het werkveld; - De begeleiding die jij nodig hebt door sportprofessionals én door leerkrachten op de verschillende basisscholen; - Verschillende trainingen door het jaar heen met betrekking tot sport en bewegen.

**Onze ideale stagiair**

- Is enthousiast; - Is zelfstandig; - Toont initiatief; - Kan organiseren; - Wil sport inzetten als middel.

Ben jij de enthousiaste, leergierige stagiair die wij zoeken? Solliciteer direct! Stuur je CV en motivatie zo snel mogelijk naar denicevanamstel@bredeschoolveldhoven.n