Home Home
Sterrenlaan 5, 5503 BG Veldhoven // T 040-253 34 43

Woensdag 10 april 2019

// Nieuwe activiteiten online!

Dinsdag 26 maart 2019

// Veldhoven Tennist! groep 5 eindfinale

Dinsdag 12 maart 2019

// Sjors Sportief in Veldhoven!

Woensdag 20 februari 2019

// Je kan weer aanmelden voor de volgende periode!

Dinsdag 29 januari 2019

// Art4U-Brede School Muziekfestival 2019

Dinsdag 22 januari 2019

// Ja, ik wil de flyers van Brede School Veldhoven per mail ontvangen!

Woensdag 09 januari 2019

// Nieuwe periode, nieuwe activiteiten!

Vrijdag 21 december 2018

// WIJS Samen Sportief- Plezier in bewegen voor iedereen

Vrijdag 14 december 2018

// Winnaars Stempelkaarten Veldhovense Sportmarkt

Maandag 05 november 2018

// Start Veldhoven Danst! 2018

Nieuwsberichten

Feestelijke opening MFA Midden

Woensdag 19 november 2014

De afgelopen jaren heeft het team van Veldhoven Midden enorm toegeleefd naar dit moment: de feestelijke opening van hun nieuwe school 'MFA Midden' op vrijdag 14 november 2014! Het samenwerken in een gloednieuw gebouw schept veel kansen en biedt mogelijkheden tot samen leren en samen spelen.

WAAR IS DAT FEESTJE......

Veldhoven Midden is in een feestelijk nieuw 'jasje' gestoken. Na de jaren van ‘samen bouwen' is het nieuwe gebouw een feit; dat is zeker een feestje waard!

Eindelijk was het dan zover, de opening van een feestweek, geheel in het teken van de nieuwe school. De afgelopen weken waren spannend voor de kinderen: met de start van het schooljaar waren zij nog verdeeld over 2 locaties. ‘Wanneer gaan we dan echt verhuizen?’ was steeds de vraag van veel kinderen. Een glimp van het nieuwe gebouw kon opvangen worden op het moment dat de nieuwe gymzaal in gebruik genomen werd. Vanaf dat moment kreeg de verhuizing steeds meer vorm. Lokalen werden opgeruimd, spullen werden ingepakt en het gebouw aan de Sterrenlaan liet steeds meer zien klaar te zijn voor gebruik!

Net voor de herfstvakantie ging het dan echt gebeuren. Verhuiswagens reden op en neer tussen de Nijlandlaan, de Van Aelstlaan en de Sterrenlaan. Kinderen keken nieuwsgierig toe hoe de leerkrachten en de verhuizers alles naar het nieuwe gebouw brachten.

Op maandagochtend 10 november jl. werd, samen met alle leerkrachten en kinderen, de feestweek geopend met een spetterend optreden van de muziekschool Veldhoven, Burgemeester Jack Mikkers en hun eigen Bob en Wendy. Bob en Wendy, die destijds het gebouw aan de 'Van Aelstlaan' hebben gesloten en stiekem ook al wilden gaan slopen. Op het podium was ook ‘Charlie’ de robot te zien, een maatje van Bob en Wendy, die samen met hen en de kinderen het gebouw kwam testen. De opening werd afgesloten met het ten gehore brengen van het schoollied. Het refrein werd luidkeels door alle kinderen van de school meegezongen, het klonk prachtig!

Na de opening kon de feestweek beginnen. De kinderen maakten een fantastisch kunstwerk, dat symbool staat voor de samenwerking tussen de verschillende partners en kinderen. De kinderen werden getrakteerd op een voorstelling van 'Boswachter Beer' of 'Mad Science'. Kinderen gingen samen met hun leerkrachten de natuur in en gingen op onderzoek uit, speelden een spel of waren creatief met al het materiaal dat ze buiten konden vinden. De week werd afgesloten met de officiële opening van het gebouw, in aanwezigheid van alle partners, bouwers, kinderen en de gemeente Veldhoven. Het prachtige kunstwerk werd onthuld. In de middag was iedereen van harte welkom om het prachtige gebouw te komen 'bewonderen'.