Home Home
Sterrenlaan 5, 5503 BG Veldhoven // T 040-253 34 43
Voetballen Schilderen

Partners

Wie zijn de partners van de combinatiefunctionarissen?

De combinatiefunctionarissen zijn een schakel in de keten van partners die samen invulling geven aan de dagarrangementen. Om te komen tot passende dagarrangementen is de input vanuit het onderwijs essentieel. Ook in de ontwikkeling en organisatie van activiteiten krijgen de combinatiefunctionarissen veel ondersteuning van het onderwijs. De basisscholen, voortgezet onderwijs en peuterspeelzalen zijn dus onmisbare partners voor de drie combinatiefunctionarissen.

Voor de invulling van de dagarrangementen werken de combinatiefunctionarissen samen met culturele instellingen, (sport) verenigingen en professionele aanbieders van activiteiten. Zo worden er met de bibliotheek activiteiten georganiseerd over lezen, door de muziekschool muzikale workshops gegeven en werken locale clubs en verenigingen mee aan sportieve activiteiten op school. 99% van de activiteiten wordt ingevuld met partners uit Veldhoven, zonder deze partners geen activiteiten en dus ook geen dagarrangementen!

Daarnaast zijn natuurlijk ook alle kinderen en ouders belangrijke partners voor de combinatiefunctionarissen. Als ‘klant’ van is uw mening erg belangrijk voor de verdere ontwikkeling van de dagarrangementen. 

Kortom: naast de combinatiefunctionarissen zijn vele organisaties, instellingen, kinderen, ouders en verenigingen uit Veldhoven dagelijks actief bezig met de dagarrangementen. Je zou bijna kunnen zeggen dat iedereen in Veldhoven een wel beetje partner van de dagarrangementen is!

Partners BSV:

VeldVest

Gemeente Veldhoven

RBOB De Kempen

Cordaad

Korein Kinderopvang

Orthopedagogisch Centrum Brabant

Nummereen Kinderopvang

De Combinatie Jeugdzorg Boddaertcentrum

 

GGD

Zuidzorg

Dommelregio

Severinus

MEE Zuidoost Brabant

Sondervick College

De Zwengel